Over Jim

HOE HET ALLEMAAL BEGON

dj jim vane

Het begon allemaal met een klein ventje dat toen al veel passie en interesse voor muziek had en het vermaken van anderen. In groep 8 van de basisschool maakte hij al zo’n beetje van elk feestje een groot knalfeest.

Een paar jaar later werd zijn podium de kantine van de plaatselijke voetbalclub en daarna café d’Ouwe Haven in Waspik, waar de muzikale klanken en vette beats gedraaid werden.

Steeds meer werd hij geboekt voor een feestje in de tuin en/of op locatie. Verder ging hij zelf ook steeds meer feesten organiseren en samen met anderen draaien met anderen. Niet veel later maakte hij bij Labomba en discotheek Oscars de DJ booth onveilig door heerlijke beats te draaien.

Al snel werd hij wekelijks geboekt in discotheken en verschillende bars in Nederland. Zo draaide hij ook een seizoen in van de bekendste feestbestemmingen voor de Nederlandse jeugd: Renesse.

Een grote klapper was zijn debuut in het buitenland in een van de grootste en bekendste clubs van Madrid: Joy Eslava. Daar heeft hij inmiddels regelmatig op het podium gestaan.

Daarnaast volgend ook nog het Holland House Madrid en Shanghai.

Op elke plek en plaats waar hij ooit draaide, wordt hij regelmatig teruggeboekt voor een feest/evenement.

Ontdek

Mijn Verhaal

2015

Holland House Madrid & Shanghai

Inmiddels al wat jaren een bekende bij het Nederlandse feest in Madrid met jaarlijks een gemiddeld aantal bezoekers van 1200. Nu ook een groot feest mee Jim Vane in China.

Holland House Shanghai. Waarbij letterlijk de vloer stond te trillen.

https://www.youtube.com/watch?v=BrTUMxI6nRs

2018

Carnaval 2018, café d’Ouwe Haven

Een bomvol programma met maar liefst 9 optredens in 4 dagen tijd. Elke tent stond werkelijk op z’n kop, met als kers op de taart de dinsdagavond met collega DJ Arii

WAT EEN FEEST!

2019

Mainstage Dollemansdagen

Na jaren een klassiek tentfeest te zijn geweest, veranderde de organisatie het concept: de Dollemansdagen zijn nu meer een festival. Er zijn maar liefst zes ruimtes (area’s). Een van de hoofdorganisatoren roemde het optreden van Jim Vane: ‘WAT EEN AFSLUITER! ‘

https://www.youtube.com/watch?v=UXn4bNjNZqg

2015
2018
2019